Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Răzvan Burleanu, prima reacție după înfrângerea cu Suedia: „În 3 săptămâni știm selecționerul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a oferit o primă reacție după eșecul României cu Suedia, scor 0-2. „Tricolorii” au ratat calificarea la EURO 2020 direct din grupa preliminară, dar mai au o șansă la barajul de la Liga Națiunilor.

Aseară am ținut să merg în vestiar. Mai avem șansa prin Liga Națiunilor. Jucătorii erau dărâmați, dezamăgiți. O decizie în ceea ce privește selecționerul va fi luată în 3 săptămâni. Vom avea o întâlnire de Comisie Tehnică. Contractul expiră după finalizarea campaniei. Vom avea o discuție cu Cosmin Contra chiar acum în Spania. 

Pot să vă spun că niciun reprezentant al FRF n-a vorbit cu vreun antrenor. V-aș ruga să ne permiteți să avem o discuție cu Cosmin Contra”, a declarat

Burleanu a sesizat și ce i-a lipsit României în meciul de aseară: „Cred că ceea ce ne-a lipsit cel mai mult aseară a fost curajul, fiindcă dorință au avut jucătorii noștri”. 

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Pancu îi desființează pe „tricolori”: „Nu leagă trei pase. Nici Mircea Lucesu nu are ce face cu acești jucători”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.