Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Anghel Iordănescu n-a fost deranjat de ratarea calificării, ci de altceva: „Selecționerul a avut timp să cunoască jucătorii”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Anghel Iordănescu (69 de ani) n-a fost deranjat de ratarea calificării României din grupele preliminare la EURO 2020, după ce a fost învinsă de Suedia, 0-2, ci de modul în care au jucat elevii lui Contra.

„Nu mi-a plăcut maniera, diferența care a fost. Suedezii ne-au fost superiori. Noi n-am putut să ne ridicăm nici măcar la pretenția că am făcut un joc bun. De mult n-a mai evoluat naționala într-un așa mod. E clar că trebuie să sperăm în continuare. Din păcate, în ultima perioadă noi doar sperăm. 

Pe mine m-a deranjat foarte mult această diferență clară de joc în favoarea suedezilor. Parcă suedezii erau o echipă latină, o echipă care face posesie de când sunt ei. O echipă cu inițiativă, cu personalitate”, a declarat Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

Iordănescu susține că antrenorul Cosmin Contra nu e direct vinovat pentru ratarea calificării: „Selecționerul a avut timp să cunoască jucătorii. Meciul de aseară a fost o decepție, dar în niciun caz nu cred că selecționerul trebuie să plece după acest joc. Haideți să-i respectăm contractul și după meciul cu Spania cei în măsură să analizeze să o facă. Până în decembrie trebuie să-i respectăm contractul”.

Totuși, România se poate califica la EURO 2020 dacă se va impune în barajul din Liga Națiunilor. (Detalii AICI)

Vezi și:

ROMÂNIA - SUEDIA // „Tricolorii” merg la barajul din Liga Națiunilor! Cine sunt cele două adversare pe care le pot întâlni în drumul spre EURO 2020

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.