Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Gabi Balint: „Suntem la pământ!” + „Contra și-a dat seama că n-are nicio șansă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Gabi Balint (56 de ani) a vorbit despre înfrângerea României cu Suedia, scor 0-2, din preliminariile Campionatului European 2020.

  • România a pierdut cu Suedia și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

„Trăim din amintiri, avem pretenţii mari, dar, din păcate, nu reuşim. Nu am mai văzut de mult atâta neputinţă. Nu mai aveam nici puterea să ne revenim. Am fost la pământ din toate punctele de vedere! Chiar aşa de jos să fim, chiar aşa de mici?

Cred că şi Contra a fost resemnat, şi-o fi dat seama că nu are nicio şansă. Am văzut cum erau cei din teren, aşa era şi pe bancă. Nu au crezut în ei, au fost prea speriaţi”, a declarat Balint, conform TV Digi Sport.

14 goluriîn 34 de selecții a reușit Balint pentru naționala României

DISCUȚIE DECISIVĂ ÎN SPANIA

„Aseară am ținut să merg în vestiar. Mai avem o șansă prin Liga Națiunilor. Jucătorii erau dărâmați, dezamăgiți. O decizie în ceea ce privește selecționerul va fi luată în 3 săptămâni. Contractul expiră după finalizarea campaniei. Vom avea o discuție cu Cosmin Contra chiar acum în Spania”
Răzvan Burleanu, președinte FRF

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // VIDEO + FOTO Sperăm la EURO doar prin intermediul barajului din Liga Națiunilor, după cel mai slab meci din mandatul lui Cosmin Contra

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.