Nationala

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Președintele Federației Suedeze, reacție DURĂ după incidentele de la București: „Este inacceptabil! Provoacă repulsie!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Karl-Erik Nilsson (62 de ani), președintele Federației Suedeze de Fotbal, a reacționat dur după derapajele suporterilor „tricolorilor” din timpul meciului România - Suedia 0-2.

  • România a pierdut cu Suedia și a ratat calificarea la EURO 2020 din preliminariile clasice. „Tricolorii” păstrează o șansă prin barajul din Liga Națiunilor, acolo unde vor întâlni Scoția sau Islanda în semifinale. Meciul va fi în deplasare. 

Este trist şi inacceptabil faptul că unii fani se comportă în acest mod pe un stadion de fotbal. Ceea ce s-a întâmplat cu Alexander Isak provoacă repulsie! Am fost la meci şi cred că şi oficialii FRF au fost surprinşi de evenimente”, a declarat Nilsson, conform expressen, citat de TV Digi Sport.

„AM ALES SĂ NU LAS ACEST ATAC SĂ MĂ AFECTEZE” 

Suedezii s-au plâns de rasism vineri seară, iar arbitrul Daniele Orsato a suspendat întâlnirea un minut pentru a cere FRF să avertizeze spectatorii și pentru a discuta cu jucătorii oaspeți. Numai insistența lui Alexander Isak (20 de ani) a făcut ca întâlnirea să nu se încheie. 

„L-am întrebat pe «central» dacă aude și el, mi-a zis că nu aude. Câteva minute mai târziu a oprit jocul. Erau țipete și cuvinte rasiste, lucruri care n-ar trebui să se întâmple.
 

Arbitrul m-a întrebat dacă vreau să pună capăt meciului în acel moment, dar i-am zis că nu e necesar. Am ales să nu las acest atac să mă afecteze. Până la urmă, asta vor ei"
Alexander Isak, atacant Suedia

VEZI ȘI:

ROMÂNIA - SUEDIA 0-2 // Paul Papp se propune la „națională” pe Facebook: „Ochii și pe mine?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.