Nationala

SPANIA - ROMÂNIA // VIDEO Florin Cernat, Daniel Iftodi și George Ogăraru au analizat situația naționalei: „Asta ne e valoarea! De ce să fim supărați?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 November 2019

România a pierdut vineri cu Suedia, 0-2, și nu se mai poate califica direct la EURO 2020, dar poate merge la turneul final prin barajul Ligii Națiunilor. Meciul contra Spaniei, de luni, va conta doar pentru palmares. 

  • Spania - România, ultimul meci din preliminariile EURO 2020 se joacă luni, de la 21:45. Partida e liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV

După partida cu Suedia, mai mulți foști internaționali au comentat situația naționalei. Florin Cernat l-a apărat pe selecționerul Cosmin Contra, în timp ce George Ogăraru și Daniel Iftodi au criticat jocul naționalei. 

Florin Cernat: „Contra nu e singurul vinovat” 

„S-a văzut că Suedia e o echipă puternică, de forță. Asta a făcut diferența. Cred că toți suntem dezamăgiți. Sperăm că în viitor, cu generația care vine din urmă, să mergem la un turneu final. 

Contra nu e singurul vinovat. Asta ne e valoarea acum. Trebuie să recunoaștem asta și să muncim în continuare. Ca să avem rezultate trebuie să plecăm de jos, de la copii și juniori”, a declarat fostul mijlocaș de la Oțelul, Dinamo și Dinamo Kiev. 

Daniel Ifodi: „Ăsta ne e nivelul” 

Era ceva normal. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Asta e valoarea fotbalului românesc. Nu trebuie să fim supărați. Trebuie să tragem linie și să începem să construim. Toată lumea vrea rezultate, dar nu avem marfă. Nu e vorba de rezultat. E vorba de atitudinea și de lipsa dorinței de victorie”, a spus fostul dinamovist. 

George Ogăraru: „Ne-au dat o lecție de fotbal” 

„Important e să susținem echipa până la final. Cred că Suedia ne-a dat o lecție de fotbal. Are jucători foarte valoroși. S-a văzut o diferență foarte mare”, a fost opinia fostului fundaș stelist.

IMAGINI DE LA GALA DEDICATĂ MEMORIEI LUI DIDI PRODAN

Citește și:

Spania trebuie să ne bată pentru a-și atinge obiectivul! Și un punct ne-ar fi fost aproape imposibil

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.