Nationala

SPANIA - ROMÂNIA // Narcis Răducan „îl face pachet” pe Stanciu: „Un jucător de 10 milioane n-o dă în aut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 noiembrie 2019

Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB, a analizat meciul României pierdut cu Suedia, scor 0-2, în preliminariile pentru EURO 2020 și n-a ezitat să-l critice pe Nicolae Stanciu (26 de ani).

„Stanciu joacă mai bine decât vorbeşte, adică nu e prima oară când discursul lui nu este unul care îl avantajează şi efectiv irită. Probabil nu vrea să zică ce zice, dar iese prost. Dar într-adevăr, în acest meci, a fost şters. 

Nu numai că a greşit şi nu a avut realizări. A primit o minge la 5 metri şi a dat-o în aut. În primul rând, un jucător de 10 milioane nu dă mingea în aut. Dar, dacă privim în ansamblu, el a jucat mijlocaş defensiv, ceea ce nu poate să facă niciodată. A zis-o şi Şumudică şi o zic toţi cei care fac meseria de antrenor. El acolo nu poate să recupereze decât dacă greşeşte cel care atacă", a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport

Narcis Răducan a avut și un mesaj pentru Stanciu: „Şi nu-i dau dreptate în ceea ce priveşte greutatea tricoului. Asta este cerinţa jucătorului de atac. Când joci de la mijloc în sus, tot timpul ai o presiune foarte mare. 

Şi când ştii că pe tricoul ăsta s-au plătit atâtea milioane, este o onoare, dar şi o responsabilitate asta îl va însoţi toată cariera şi va trebui să supravieţuiască cu asta toată cariera. Şi să nu se simtă lezat când cineva îi cere să facă diferenţa pentru că asta îi va cere toată luimea până se lasă”.

Match preview Spania - România

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA // Cosmin Contra, după ședința cu Răzvan Burleanu: „L-am rugat frumos pe domnul președinte” + mesaje pentru vestiar, Anamaria și Reghe

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.