Handbal

CSM BUCUREȘTI. Andrea Lekici, diagnosticată cu o ruptură și dislocare a timpanului, are nevoie de operație!

Articol de Marian Ursescu  —  luni, 18 noiembrie 2019

CSM BUCUREȘTI. Andrea Lekici (32 de ani) a fost lovită în prima repriză a partidei Rostov Don - CSM București 23-22, în Liga Campionilor, și a suferit o dislocare de timpan!

În minutul 21 al partidei de la Rostov Don, Andrea Lekici, centrul CSM București a suferit o lovitură puternică în urechea dreaptă. Regina Kalinicenko a primit o eliminare de două minute, dar sârboaica nu a mai putut evolua.

Plecată acasă, la Belgrad, pentru reunirea lotului național în vederea participării la Campionatul Mondial din Japonia, Lekici a făcut și o serie de investigații medicale. Iar rezultatul e unul îngrijorător pentru handbalista CSM.

Lekici a fost diagnosticată cu o ruptură și dislocare a timpanului, având nevoie neapărată de o intervenție chirurgicală. 

Aceasta urmează să aibă loc deja pe 19 noiembrie, tot la Belgrad. Operația nu pune în pericol participarea Andreei la Campionatul Mondial, dar ea va trebui să facă o pauză în pregătire de câteva zile. 

Lekici a mai avut probleme în acest sezon cu spatele, fiind mult timp indisponibilă.

CSM București va avea la Mondialul din Japonia 9 reprezentante: 4 la România, 2 la Muntenegru, 2 la Serbia și una la Spania. 

VEZI ȘI:

MĂGURA CISNĂDIE-GRAN CANARIA 22-18 // GALERIE FOTO Elena Voicu, MVP-ul partidei retur: „E un rezultat fantastic pentru noi!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.