Tenis

Mihaela Buzărnescu a dat în judecată WTA! De unde a plecat scandalul: „Nu vreau să facem valuri”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 noiembrie 2019

Mihaela Buzărnescu (31 de ani, locul 110 WTA) a dat în judecată Asociația de Tenis Feminin (WTA) și cere despăgubiri financiare după ce s-a accidentat grav la Rogers Cup 2018. 

Românca a alunecat pe cimentul ud al suprafeței de joc în timpul meciului cu Elina Svitolina din turul 2. Înainte de acest moment, antrenorul Mihaelei i-a cerut arbitrei să oprească meciul pentru că ploua și exista riscul accidentărilor. Românca s-a lovit serios și pe tot parcursul sezonului a acuzat probleme medicale. 

„Deocamdată nu pot spune foarte multe, nu vreau să facem valuri în presă. Așteptăm rezultatele care urmează să se definitiveze. Noi sperăm, de asta am și început această acțiune", a spus tatăl sportivei, Mihai Buzărnescu, pentru Ziare.com

Conform sursei citate, nu se cunoaște suma de bani pe care o solicită sportiva drept despăgubire, însă ar putea fi una considerabilă. În 2018, Mihaela a câștigat 1.114.218 de dolari, în timp ce în acest an a obținut doar 585.742 de dolari. 

Mihaela are șanse mari să câștige procesul, ținând cont că există precedentul Eugenie Bouchard, care i-a dat în judecată pe organizatorii de la US Open pentru că a alunecat pe podeaua udă din vestiar. 

Vezi și:

Stefanos Tsitsipas, complicatul talent tânăr » TOTUL despre noul campion de la ATP Finals: „Am fost la o respirație de moarte!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.