Liga 1

EXCLUSIV Claudiu Florică și Adrian Marțian îi răspund lui Ionuț Negoiță: „Omul fură rău curent. Vrea să joace la cacealma ca la poker”

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 18 noiembrie 2019

Claudiu Florică și Adrian Marțian i-au răspuns lui Ionuț Negoiță, după ce patronul lui Dinamo i-a atacat pe cei doi oameni de afaceri care au vrut să cumpere clubul din Ștefan cel Mare.

Florică a vrut să cumpere diverse pachete de acțiuni, inițial 51 la sută, apoi 67 la sută, iar la final 93 la sută, pentru suma de 3 milioane de euro. Negocierile dintre cei doi oameni de afaceri nu au produs nicio finalitate, iar astăzi principalul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare l-a atacat din nou pe Florică într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. Și a venit și prima replică. Omul de afaceri a răspuns cu un derapaj sexist.

Singurul vinovat pentru faptul că Dinamo nu se vinde este Negoiță! Dacă ai o fată de măritat și e cam urâtă și cam proastă, nu spui asta în public. Zici că știe să gătească, să facă și curat, că-i plac florile...", a reacționat Claudiu Florică pentru GSP.  

Marțian: „Negoiță joacă la cacealma”

Adrian Marțian a reacționat și el în urma declarațiilor lui Negoiță din Gazeta Sporturilor: „De ce zice Negoiță că s-a saturat de marțieni? Eu sunt unul singur, Marțian. Omul fură rău curent. Vrea să joace la cacealma ca la poker. 

Credeți că nimeni nu avea bani să ia Dinamo?! Ăsta e un joc ieftin al lui Negoiță. Omul are tulburări grave de comportament. Dacă Negoiță s-a săturat de marțieni, de ce mi-a cerut avocatul lui într-o discuție la miezul nopții să virez urgent bani, că Dinamo moare?

Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță schimbă strategia și ajută PCH! „M-am săturat de marțieni! Dacă fanii sunt serioși, finanțez în continuare clubul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.