Nationala

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Cornel Dinu a găsit cauzele campaniei dezastruoase: „Mi-e milă de Contra. Conducerea Federației e paralelă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 noiembrie 2019

Cornel Dinu a vorbit după eșecul României în Spania, scor 0-5, meci care a dus naționala noastră până pe locul 4 în grupa preliminară a EURO 2020.

„Azi mila jucătorilor spanioli ne-a salvat. Aveam senzația că joacă juniorii doi cu prima echipă. Din 7 situații în prima repriză, 4 au fost goluri. În repriza secundă n-au vrut să mai ajungă la careu. Există cât de cât o anumită înțelegere pentru cei slabi. Problema e de ce am ajuns în această situație. Noi n-am mai semănat de foarte mulți ani nimic în fotbalul românesc. Avem o conducere a Federației paralelă cu fotbalul. Lipsa profesorilor buni au dispărut din fotbalul nostru. Lucrurile sunt profunde la noi, nu mai avem școală și instruire.  

Avem niște jucători care ar putea fi apropiați de nivelul occidentalilor, dar în ultimii ani rar am avut cam aceeași formulă de echipă. Noi am uitat să mai avem posesia balonului. Mi-e milă de Cosmin. Nu trebuia să accepte să vină la națională pentru că nu era pregătit”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport 

VEZI ȘI:

SPANIA - ROMÂNIA // FOTO Răzvan Burleanu, pressing la Gică Hagi în timpul meciului cu Spania? Cei doi, în tribune pe „Wanda”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.