Nationala

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Nicolae Stanciu, realist: „Suntem în lumea a treia! Nu mai avem un Hagi, un Mutu”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2019

Nicolae Stanciu a reprezentat vocea vestiarului după campania de calificare la EURO 2020 ratată și înfrângerea usturătoare în fața Spaniei, scor 0-5.

„A fost un meci dificil. Nu-mi găsesc cuvintele. Când jucăm împotriva adversarilor de calibru mereu se termină cu scoruri mari. Nu mai avem un Hagi, un Mutu, care să ia mingea singur și să intre cu ea în poartă. Toată lumea zice de noi că suntem talentați, dar dacă nu alergăm 90 de minute și nu ne batem pentru fiecare minge ne va fi greu să ne calificăm.  

Am avut discuții între noi. Când vii la echipa națională echipa primează. Toți trebuie să tragem la aceeași căruță. Va fi greu cu orice națională să o batem dacă nu înțelegem aceste lucruri. Oamenii din țară spun că suntem plini de talent, dar dacă nu ne sacrificăm nu vom avea rezultate”, a declarat Stanciu la Pro TV.

Mijlocașul de la Slavia Praga trage un semnal de alarmă: Realitatea e că suntem în lumea a treia din fotbal. Am fost în urna a 4-a, am plecat cu șansa a 4-a. E meritul nostru că mai avem o șansă să mergem la EURO prin Liga Națiunilor. Acolo sunt echipe de nivelul nostru. Dacă nu ne calificăm nici așa, nu avem nicio scuză”.

„Au fost niște zile tensionate după meciul cu Suedia. El deja ne-a anunțat decizia dânsului. Știm deja ce se va întâmpla. Noi nu avem ce să facem, cred că cel mai bine e ca el să spună ce va face. Nouă ne rămâne doar să-i mulțumit pentru ce a făcut pentru noi. Știu câte a muncit dânsul în acest mandat, deși uneori a fost criticat meritat, iar în alte dăți nemeritat”
Nicolae Stanciu

Vezi și:

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // CONTRA ȘI-A DAT DEMISIA! „PLEC! Nu e treaba cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.