Nationala

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Mihai Stoichiță anunță ce se va întâmpla după plecarea lui Cosmin Contra: „Aș fi nebun să spun că Hagi și Petrescu nu sunt pe listă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2019

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice de la FRF, a vorbit despre viitorul selecționer al României, după înfrângerea cu Spania, 0-5, și despre procesul de numire al unui nou antrenor 

„Ar fi urât să vorbesc acum. Trebuie să discut cu colegii meci din zona tehnică și să urmăm procedurile de la FRF. Apoi vom merge cu propunere la președinte și el va decide. Trebuie să aveți încredere în cei de la Comisia Tehnică. Nu e nimeni acolo care vrea postul sau care diferite interese. Alegerea va fi una echilibrată. 

Rămâne să vedem ce propuneri sunt pentru postul selecționer. După aceea le vom face publice. Nu vor fi nume ascunse sub masă. Aș fi nebun să zic că Hagi și Petrescu nu sunt în vederile noastre. Trebuie să accepte ei. Când l-am adus pe Contra, Hagi și Petrescu au fost primele propuneri, dar au refuzat. A treia variantă a fost Contra”. a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi Sport.

CLASAMENT FINAL GRUPA F

Citește și:

EXCLUSIV Fanii îl vor, UEFA aprobă! Mirel Rădoi a primit undă verde să preia naționala României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.