Nationala

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // NOTE GSP: Cosmin Contra a luat 1 la ultimul meci! Niciun jucător nu a luat mai mult de 4

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2019

România a terminat preliminariile EURO 2020 cu o înfrângere umilitoare în Spania, 0-5, la Madrid, și s-a clasat pe locul 4 în grupă.

  • România mai are o șansă de a juca la EURO 2020, prin barajul Ligii Națiunilor. Tragerea la sorți pentru semifinale va avea loc vineri, de la ora 13:00. (Detalii AICI)

Naționala României a avut o prestație extrem de slabă, fiind depășită clar de jucătorii lui Roberto Moreno, în special în prima repriză, când a încasat patru goluri. După pauză, deși ibericii au lăsat-o mai moale, „tricolorii” tot nu au putut pune nicio problemă.

Astfel, la ultimul meci ca selecționer, Cosmin Contra a primit cea mai mică notă din partea Gazetei Sporturilor, 1.  Note mici au primit toți fotbaliștii, cea mai „mare” fiind 4, în dreptul lui Mitriță, Cicâldău și Nistor.

Ianis Hagi, Romario Benzar, Ionuț Nedelcearu, Adi Rus, Alin Toșca, Tudor Băluță și George Pușcaș au fost notați cu 2.  Cel mai bun jucător al meciului a fost atacantul Gerard Moreno, care a marcat două goluri și a provocat autogolul lui Adi Rus. Ibericul a luat 9.

Clasament final Grupa F

Vezi și:

Contra și-a dat demisia ! „PLEC! Nu e treaba mea cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.