Nationala

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // Bookmakerii au publicat cotele pentru viitorul selecționer: Rădoi, mare favorit la pariuri! Cum arată TOP 12

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 November 2019

Cosmin Contra și-a anunțat demisia aseară, după ce România a pierdut umilitor cu Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. 

În birourile FRF se vehiculează mai multe nume de posibili înlocuitori, iar bookmakerii au publicat deja cotele la pariuri. Astfel, Betano a ales o listă de 12 antrenori care candidează pentru postul de selecționer. 

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, este favorit, având o cotă de 1,65.  Gică Hagi, antrenorul Viitorului, este al doilea, având o cotă de 4. Acesta este urmat de Dan Petrescu, 5, și Marius Șumudică, 8. 

Cu cele mai mici șanse sunt cotați Edi Iordănescu, Viorel Moldovan și Walter Zenga, o apariție-surpriză în coada listei. 

Cotele pentru viitorul selecționer 

Mirel Rădoi - 1.65 
Gică Hagi - 4 
Dan Petrescu - 5 
Marius Șumudică - 8 
Ladislau Boloni - 10 
Mircea Lucescu - 12 
Răzvan Lucescu - 15 
Mircea Rednic - 25 
Victor Pițurcă - 50 
Edi Iordănescu - 100 
Viorel Moldovan - 100 
Walter Zenga - 100

Citește și:

Scrisoarea lui Costin Ștucan către Gică Hagi, care s-a viralizat pe facebook: „Iartă-mă că-ți voi spune ceva ce alții se tem să-ți spună. Și tu știi asta, dar ești prea orgolios să o recunoști”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.