Nationala

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Concluziile lui Mirel Rădoi după remiza din Irlanda de Nord: „Suntem în grafic! Ne-am temut pentru că Liga 1 nu oferă așa ceva”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2019

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României U21, a vorbit după rezultatul de egalitate înregistrat în compania Irlandei de Nord U21, scor 0-0.

„Nu cred că a fost un meci foarte reușit din partea noastră. Oarecum ne așteptam la această agresivitate. De la început până la sfârșit ne-am temut de libertatea pe care ar putea să le-o ofere arbitrajul. Au fost agresivi mereu. 

Am jucat în 10 oameni pe finalul partidei și am reușit să câștigăm un punct. Terenul nu a fost în cele mai bune condiții. Ei sunt o echipă agresivă și ai probleme dacă intri în jocul lor”, a declarat Rădoi la Pro X.

„În mare parte sunt mulțumit de atitudinea băieților. Deocamdată Liga 1 nu oferă o astfel de agresivitate pentru jucători ca să fie obișnuiți cu acest gen de joc.

Suntem pe locul 2 și suntem în grafic. Cu siguranță că mi-aș fi dorit o victorie, dar, per total, a fost un an bun”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.