Nationala

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Mirel Rădoi la naționala mare? Răspuns enigmatic oferit de selecționerul naționalei U21

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 November 2019

Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul României U21, a vorbit la finalul remizei cu reprezentativa similară a Irlandei de Nord (0-0) despre posibilitatea de a prelua naționala mare.

Rădoi nu a oferit un răspuns categoric, însă este de menționat faptul că nu a refuzat categoric ideea de a prelua prima reprezentativă, așa cum a declarat anterior în mai multe rânduri.

Nu cred că e momentul să discutăm acum, după ce de-abia am terminat 0-0 această partidă. Sunt multe lucruri care trebuie lămurite”, a fost replica enigmatică a lui Mirel Rădoi, la Pro X.

De asemenea, Rădoi l-a apărat pe Cosmin Contra, despre care a spus că s-a grăbit în momentul în care și-a anunțat demisia (DETALII AICI).

„Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din lume (n.r. Spania). Evident că a fost greu. Din punctul meu de vedere, Cosmin cred că s-a grabit. Trebuia să rămână. Dacă s-a ajuns la acest baraj, este și meritul lui Contra”
Mirel Rădoi, selecționer România U21

VEZI ȘI:

IRLANDA DE NORD U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Calculele se complică! România U21 se împiedică în Irlanda de Nord și pierde contactul cu liderul grupei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.