Nationala

MM Stoica a numit selecționerul ideal pentru echipa națională: „Cosmin Olăroiu, dar câștigă 20.000 € pe zi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 noiembrie 2019

Mihai Stoica și-a exprimat opinia cu privire la cine ar putea fi numit selecționerul României, după ce Cosmin Contra și-a anunțat demisia, în urma înfrângerii cu Spania (0-5).

  • România a fost învinsă de Spania, 0-5, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. Astfel, am ratat lamentabil preliminariile, dar vom fi în play-off-ul din Liga Națiunilor, unde vom disputa semifinala în deplasare, cu Scoția sau Islanda
  • Sediul UEFA de la Nyon va găzdui vineri, de la ora 13:00 (live pe gsp.ro și pe ProTV), tragerea la sorți a play-off-ului din Liga Națiunilor, unde România a prins ultimul loc

Cosmin Olăroiu ar fi varianta ideală, dar cred că el câștigă mai mult de 20.000 de euro pe zi. Dacă reușește cineva să-l convingă, ar fi extraordinar”, a declarat MM la Pro X.

Olăroiu este în prezent antrenorul lui Jiangsu Suning, iar despre tehnicianul care a calificat-o pe FCSB până în semifinalele Cupei UEFA în anul 2006 s-a scris și de un interes din partea naționalei Chinei (DETALII AICI). Cu trei etape rămase de disputat în Superliga chineză, Jiangsu se află pe locul 5, departe de podium.

ROMÂNIA, DOUĂ VARIANTE ÎN LIGA NAȚIUNILOR

  • Dacă România va fi trasă la sorți să joace în play-off-ul Diviziei C, jucăm semifinala cu Scoția (cel mai bine clasată în divizie), în deplasare. Cealaltă semifinală ar fi Norvegia-Serbia (la Oslo).
  • Dacă sorții ne vor trimite în play-off-ul Diviziei A, vom juca semifinala cu Islanda (tot în deplasare), iar în finală am putea întâlni una dintre Ungaria, Bulgaria sau Israel.

VEZI ȘI:

FCSB // VIDEO UPDATE Gigi Becali, pus sub acuzare de procurorii DNA, după ce a fost audiat două ore astăzi: „Sunt acuzat că am spălat bani prin Steaua”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.