Handbal

CAMPIONATUL MONDIAL // Diversiune la aeroport: „Veniți la 11:00, că noi ajungem la 10:00!” + Oficialii FRH, ordin pentru jucătoare: „Nimeni nu vorbește cu presa!”

Articol de Marian Ursescu  —  miercuri, 20 noiembrie 2019

Oficialii Federației Române de Handbal au interzis tuturor jucătoarelor din lotul național să vorbească la plecarea în Japonia cu reprezentanții media!

  • CM de Handbal se va disputa în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, în Japonia;
  • România va juca 5 meciuri în grupe: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) și Ungaria (6 decembrie);
  • Dacă se clasează în primele 3 ale grupei, România intră într-una din cele două grupe principale, unde va mai juca 3 meciuri. În cazul în care se va clasa în primele două echipe ale grupei principale, România ajunge în semifinale.

Lotul național al României a plecat miercuri, imediat după prânz, spre Japonia, via Munchen. „Tricolorele" s-au trezit dis de dimineață și au ajuns la aeroport cu patru ore înainte.

Au vrut astfel să „fenteze" întâlnirea cu reprezentanții mass-media, care au fost invitați de federație, pentru interviuri, la ora 11:00!

Oficialii FRH le-au pus în vedere tuturor jucătoarelor să nu vorbească, pentru a se ocoli subiectul legat de dopaj în scandalul „Corona Brașov"

Neagu, Dedu, Pintea și celelalte jucătoare au făcut rapid check-in-ul și au trecut în zona internațională a aeroportului. Au avut însă de așteptat mai bine de două ore până la îmbarcare.

Singurul mandatat de federație să vorbească a fost antrenorul Tomas Ryde, cel care a deplâns situația din lot și a spus că acum obiectivul echipei s-a schimbat pentru că fetele sunt afectate psihic de acest scandal.

Conducătorul delegației, antrenorul federal Nicoleta Alexandrescu, a fugit și ea de răspundere și a dat dovadă de lașitate în fața presei. 

IMAGINI DE LA PLECAREA LOTULUI NAȚIONAL DE HANDBAL ÎN JAPONIA 

VEZI ȘI:

CAMPIONATUL MONDIAL // Tomas Ryde, înainte de plecarea în Japonia: „Acesta este scopul nostru” + ce spune despre scandalul de dopaj de la Corona Brașov

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.