Liga 1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu explică cine e vinovat pentru situația stadionului din Ștefan cel Mare: „Nicolae Badea n-are nicio vină”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 noiembrie 2019

Cornel Dinu, 71 de ani, fost jucător și antrenor la Dinamo, a fost prezent în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, realizată de Ovidiu Ioanițoaia, și a vorbit despre situația stadionului din Ștefan cel Mare.

„Se face un stadion nou la Arad, al baronului Neuman. S-a făcut la Teleorman, la Tg. Jiu. Problema stadionului Dinamo e una foarte simplă. E de genul drobului de sare. La un moment dat, UEFA nu te mai lăsa să joci fără nocturnă și tabelă de marcaj. Și vreo 15 ani s-au făcut investiții și din bugetul Ministerului de Interne. 

Eu am plecat în 2001, când au început deconturile... Nici până acum ministerul nu a clarificat cum s-a făcut construcția, cât a costat, care e realitatea. Au fost două Corpuri de control ale ministrului, unul în 2008 și unul de curând... Eu nu vreau vinovați, însă mingea este în curtea Ministerului de Interne", a spus Dinu la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia „Adică tu zici că se putea face stadionul și nu s-a vrut?”, Mister a răspuns: „Ministerul avea toate hățurile! Nicolae Badea nu are nicio vină. Avem și noi prietenii noștri, juriști. Dacă ne-ar auzi că facem greșeala să zicem că Badea e de vină, ne-ar lua la o serie de palme pe amândoi!

Proprietatea este unică, indivizibilă, este a statului și în formă privată, și în formă publică. Proprietatea este și acum a statului! D-aia madam Pătrășcoiu de la CNI spune: «Dați-mi obiectivul lipsit de sarcini». Dar acolo nu s-au decontat tabela de marcaj, lucrările ulterioare. S-au dat 8 milioane la Brașov pe un teren al lui Dinamo care era, de fapt, un milion. Ele există într-un raport... Mă doare pentru că țin la Dinamo. Dinamo m-a creat!”.

„Sunt convins că se va face și sunt convins că vom găsi înțelegere. Nu mai depinde de noi dacă pe timpul vieții noastre...”
Cornel Dinu

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ CU CORNEL DINU

20.000 de locuriar fi trebuit să aibă noua arenă Dinamo, căreia i-ar fi fost alocate 30.000.000 de euro

Match Preview Academica Clinceni - Dinamo

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Dusan Uhrin, promisiune importantă pentru jucători la antrenamentul de azi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.