Liga 1

FCSB // Gigi Becali anunță ce se întâmplă cu FCSB după ce DNA i-a pus sechestru pe avere: „Atâția bani mai sunt în cont”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 noiembrie 2019

Gigi Becali, patronul FCSB, are din nou probleme cu DNA, fiind acuzat de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. 

Procurorii DNA au decis să-i pună sechestru pe avere, dar Gigi Becali susține că echipa roș-albastră nu va fi afectată de problemel lui. 

„Problema sechestrului e ca și rezolvată! Vreau s-o contest. Ce importanță are? Steaua n-are nicio problemă cu banii. Echipa are bani în cont. Sunt 3-4 milioane de euro în cont. N-are nicio legatură cu problema mea!”, a declarat Gigi Becali la Pro X. 

Becali și nepotul său, Vasile Geambazi, Becali sunt acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg- AICI

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Citește și:

Gigi Becali caută atacant! 3 nume pe lista finală: Adrian Petre, Sergiu Buș, Dumitru Cardoso

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.