Stranieri

Anamaria Prodan sare să-l apare pe Nicolae Stanciu: „La Slavia rupe norii, iar cu umflații de la națională nu iese nimic! Mulți provin din medii sărace și nu au educație”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 November 2019

Impresarul Anamaria Prodan a sărit să-l apere pe Nicolae Stanciu, jucător pe care-l are sub contract, după ce mijlocașul a fost printre cei mai criticați „tricolori” la înfrângerile României cu Suedia, 0-2, și Spania, 0-5, din preliminariile EURO 2020.

„Fotbalul este foarte simplu dacă ai cu cine să îl joci. Cel mai bun exemplu este Nicolae Stanciu. Când îl pui în echipă la Slavia, rupe norii, face un meci senzațional cu Barcelona pe Camp Nou și îl laudă toată Europa.  

Când îl pui lângă umflații ăștia de la echipa națională, nu mai iese nimic! Nicu nu are nimic cu nimeni. 

Dacă nu ai valoare, ce să faci? Iar la noi e o problemă clară de valoare. Dar și de educație. Cei mai mulți provin din medii sărace, de jos. Și nu au beneficiat de nicio educație. Când ajung sus și dau un gol, se cer zeci de milioane de euro pe ei. Problema fotbalului românesc e lipsa de valoare!”, a declarat Anamaria Prodan la Fanatik.

3a fost nota primită de Nicolae Stanciu din partea Gazetei Sporturilor dupăa Spania - România. După meciul cu Suedia a luat 5

Vezi și:

GALERIE FOTO Anamaria Prodan trece la profesioniști, după ce „l-a pansat” pe Dan Alexa :) » S-a apucat de box

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.