Campionate

WADA lansează bomba în decembrie?! Echipa riscă să fie exclusă de la EURO după tragerea la sorți!

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 21 noiembrie 2019

Agenția Mondială Antidoping se reunește pe 9 decembrie pentru a decide asupra „dopajului în masă” din Rusia. Și excluderea naționalei de fotbal e o posibilitate.

Pe 30 noiembrie, UEFA va organiza tragerea la sorți pentru EURO. Rusia știe deja în ce grupă va juca. Și cu cine. Belgia, Danemarca și una dintre Țara Galilor și Finlanda. Totuși, nu ar fi exclus să asistăm la o schimbare radicală. E posibil ca federația de la Moscova să-și facă degeaba planuri pentru turneul final.  

WADA ar putea da totul peste cap pe 9 decembrie. Atunci, Agenția Mondială Antidoping se reunește să decidă „dosarul dopajului rus” și ar pregăti o adevărată bombă: excluderea echipei lui Stanislav Cercesov de la EURO, anunță cotidianul belgian Het Laatste Nieuws! 

Conform HLN, WADA, care a suspendat în 2016 sportivii ruși, interzicându-le să participe sub steagul național la Olimpiada de la Rio după un raport ce dezvăluia programul de dopaj în masă impus de Moscova, a continuat investigația printr-o comisie independentă (CRC).  

A cerut Rusiei să scoată la lumină mii de teste doping, pe care le ascunsese. CRC a primit acele probe, pe care le-a analizat, considerându-le neconforme cu regulile WADA. Iar fotbalul ar fi fost și el implicat. De aceea, riscă o pedeapsă extremă. Fără EURO!

Vezi și:

Bayern Munchen și-a ales antrenorul! Bild l-a dezvăluit astăzi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.