Nationala

FRF vrea liber la consumul de alcool pe stadioane: „D-aia vine omul, să mai bea o bere”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 noiembrie 2019

În plin proces de numire a unui nou selecționer, Federația Română de Fotbal încearcă să aducă o noutate la meciurile naționalei.

Consumul de alcool în incinta stadioanelor e interzis în România, spre deosebire de alte stadioane din Europa. Totuși, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, speră să schimbe în cel mai scurt timp acest lucru: 

„Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa și văd că se bea o bere ușor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mânânce un sendviș, să mai stea de vorbă. 

FRF a avut această inițiativă. Avem inițiativa de cinci ani, tot încercăm, dar nici nu știi unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”, a declarat Vochin, la TV Telekom Sport.  

Comercializarea băuturilor alcoolice în incinta stadioanelor ar putea reprezenta însă o măsură riscantă pe stadioanele din România, unde tot mai des asistăm la violențe, incidente agresive, xenofobie sau rasism. 

Tu ești de acord cu inițiativa FRF? Scrie-ți părerea în comentarii. 

Vezi și: 

Guvernul PNL șochează: Bogdan Steriopol, fost impresar în fotbal, actual consilier al ministrului educației! I-a urat „La mulţi ani în puşcărie” lui Mihai Stoica

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.