Campionate

Marca, răspuns dur pentru Gareth Bale după gestul sfidător al galezului » Copertă-eveniment astăzi: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 21 November 2019

Gestul sfidător al lui Gareth Bale la adresa lui Real Madrid naște ecouri din ce în ce mai mari în presa din Spania. Marca, ziarul de casă al madrilenilor, i-a oferit un răspuns dur superstarului galez. 

Cotidianul i-a dedicat lui Bale pima pagină de astăzi, alături de mesajul: „Lipsă de respect. Greșeală. Ingratitudine. În această ordine”.

Imediat după victoria Țării Galilor cu Ungaria, 2-0, cea care a asigurat calificarea galezilor la EURO 2020, Bale s-a fotografiat pe gazon alături de un steag pe care era inscripționat un mesaj de efect: „Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine”.  

Gestul lui Bale vine pe fondul tensiunilor existente între el și clubul antrenat de Zinedine Zidane. Galezul n-a mai fost utilizat din octombrie, iar conflictul cu tehnicianul francez pare să se fi reaprins.

Cum a apărut banner-ul

Mesajul „Wales. Golf. Madrid. In that order” n-a apărut doar pe bannere la meciul dintre Țara Galilor și Ungaria. Fanii galezi l-au transformat și într-un cântec pentru a-și arăta susținerea față de atacant în disputa cu Real Madrid. Totul a plecat după declarațiile făcute de Predrag Mijatovic, fostul jucător al „galacticilor”: „Bale are griji mai mari decât echipa sa de club. Primul lucru la care se gândește e Țara Galilor, apoi la golf și abia după aceea vine Real Madrid”.

Vezi și: 

Toate detaliile despre meciul Țara Galilor - Ungaria 2-0, AICI!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.