Liga 1

FCSB // EXCLUSIV MM e peste tot! Cum l-a convins Stoica pe Gigi Becali să renunțe la Narcis Răducan: „Habar n-avea ce se întâmplă la Steaua”

Articol de Sergiu Alexandru  —  joi, 21 noiembrie 2019

Mihai Stoica (54 de ani) s-a întors la FCSB după aproape trei luni de la despărțire și la doar câteva zile de la plecarea lui Narcis Răducan.

Adus să-l înlocuiască pe MM, Narcis a plecat la începutul lunii. Varianta oficială: Becali a fost deranjat de declarațiile făcute de manager, care spusese că se așteaptă ca „suporterii noștri să migreze către echipa Armatei”. Adevărul ar fi însă altul. 

Sursele GSP susțin că Gigi Becali ar fi fost deranjat că Narcis Răducan nu era suficient de implicat la echipă. Patronul celor de la FCSB afla mai repede detalii despre jucătorii săi de la MM, care nici măcar nu mai făcea parte din anturajul echipei!

Două episoade petrecute înainte și după meciul România U21 - Irlanda de Nord U21, scor 3-0, i-ar fi fost fatale lui Narcis: 

1. Cazul Moruțan

Înainte de meciul „tineretului”, mijlocașul Olimpiu Moruțan a fost scos din lot din cauza unei accidentări.

Gigi l-a sunat pe Narcis să se intereseze de situația lui Moruțan, dar acesta nu știa ce să-i spună. Ulterior, Becali a vorbit cu MM, care i-a zis că Moruțan nu-i accidentat grav, ci doar e menajat. MM știa mereu tot, Narcis Răducan habar n-avea ce se întâmplă la Steaua”, au dezvăluit sursele Gazetei. 

2. Cazul Dennis Man

În timpul partidei, Dennis Man se accidenta grav la față după ce s-a ciocnit de portarul advers. 

„După meci, Gigi Becali l-a sunat pe Narcis ca să se intereseze de situația lui Man, iar el i-a spus că totul e în regulă. Apoi l-a sunat MM și i-a spus că s-a dus cu Man la spital. I-a dat lui Becali toate detaliile. Narcis a revenit cu un telefon peste o oră, dar Gigi știa deja tot”, susțin sursele GSP.

„MM lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema. Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul «Domnule președinte, întorceți-vă!»” 
Gigi Becali pentru GSP.RO 

La FCSB, MM are în palmares 4 titluri cu roș-albaștrii: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014.

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Citește și:

Gigi Becali a găsit cumpărător pentru doi jucători! Alexandru Stan și Claudiu Belu sunt doriți de Astra 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.