Liga 2

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă, afirmații tranșante despre ieșirile nervoase ale lui Daniel Pancu: „Un mare antrenor înseamnă altceva. Mai are de învățat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 November 2019

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, moderată de Victor Vrînceanu. Oficialul rapidist a dat cărțile pe față în cazul repetatelor răbufniri ale antrenorului Daniel Pancu. 

Burcă a făcut referire în special la ultima ieșire a lui „Pancone”, cea după meciul cu UTA, 2-0, când a atacat Primăria Sectorului 1 și implicarea politicului în fotbal. 

„M-a surprins această declarație a lui Daniel. A fost inoportună. Strict din punct de vedere personal, astfel de declarații nu fac bine pentru viitoarea carieră de antrenor a lui Daniel Pancu. 

El are calități fantastice și sunt ferm convins că are capacitatea să ajungă un mare antrenor. Dar un mare antrenor înseamnă mai mult decât a antrena 25 de jucători. Înseamnă să gestioneze presa, acționarii, conducerea, sponsorii. Cred că Daniel mai are lucruri de învățat în această zonă.

Nu-l urechez, îl ajut, o să-l susțin să-și găsească echilibrul, dar mai are de lucrat pentru a se dezvolta în această zonă. Nu trebuie să creeze conflicte în momente inoportune. (...) Îi reproșez că e conspiraționist, că e fatalist”. 

„Îl pot suspecta pe Pancu de multe lucruri, dar nu că nu ar fi inteligent. Sunt sigur că se va replia și va înțelege că astfel de lucruri nu îi fac bine. La ego-ul lui, sunt sigur că va ajunge un mare antrenor. Are de lucrat, dar va crește și va progresa în această meserie. Eu nu-l avertizez pe Daniel. Încerc să am o relație corectă cu el, să-i spun în față. Nu sunt un om care creează conspirații sau face fel și fel de lucruri. Consider că lui își face un mare deserviciu având public astfel de ieșiri” - Ovidiu Burcă, președinte Rapid

Citește AICI declarațiile integrale ale lui Daniel Pancu după meciul cu UTA!

Vezi și: 

VIDEO Daniel Pancu, ATAC fără precedent la adresa primarului: „La Rapid a fost ATENTAT! Primarii și politica au stricat fotbalul românesc!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.