Stranieri

Alexandru Chipciu a ratat și ultima șansă la Anderlecht: și-a dat autogol într-un amical + ce se va întâmpla cu el în iarnă

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 22 November 2019

„Tricolorul” Alexandru Chipciu a jucat 60 de minute într-un test cu Oostende (3-1), dar nu a convins. Nu mai rămâne la Anderlecht. 

De când e Frank Vercauteren antrenor la Anderlecht, de la începutul lui octombrie, Alex Chipciu a fost convocat din nou în lotul violeților, a apărut pe foaia de meci, dar nu a jucat nici măcar un minut oficial în acest sezon în Belgia. Nici unul. 

În pauza pentru partidele internaționale, clubul bruxellez a programat un amical cu Oostende, în care Vercauteren voia să-i vadă și pe cei care nu fuseseră folosiți până acum. Unul dintre ei, Alex Chipciu.

Cota cea mai mică: un milion de euro! 

„Tricolorul” nu a făcut un joc bun, pierzând marea lui șansă, susține Het Laatste Nieuws. Anderlecht a câștigat cu 3-1, însă Chipciu, care a evoluat fundaș dreapta, a deschis scorul pentru adversari. Autogol! 

Potrivit HLN, „românul a avut o prestație temătoare”. A fost înlocuit în minutul 60 și se pregătește să-și facă bagajele. „Contractul i se încheie la sfârșitul sezonului, iar o prelungire e aproape de neimaginat”. Va pleca probabil încă din ianuarie.  

La 30 de ani, cota i-a scăzut alarmant, ajungând la un milion de euro. Mai puțin decât avea la Brașov (1,3 milioane), înainte să se transfere la Steaua, în ianuarie 2012. 

4 milioane de euroa fost cea mai mare cotă a lui Alex Chipciu; la Steaua, în 2014

69 de meciuria jucat Chipciu la Anderlecht, pentru care a înscris 6 goluri

Vezi și: 

Răzvan Lucescu vrea să-i surprindă tactic pe niponi » Cum vrea să câștige Liga Campionilor Asiei 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.