Liga 2

VIDEO EXCLUSIV A fost blat Snagov - Rapid 3-2? Ovidiu Burcă a făcut dezvăluiri importante, în studioul GSP Live: „Și Pancu a întrebat...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 November 2019

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a explicat în această dimineață, la emisiunea GSP Live, sentimentele cu care s-au confruntat giuleștenii după eșecul surprinzător cu Sportul Snagov din 3 noiembrie, 2-3, mai exact înfrângerea care a aruncat în aer vestiarul lui Daniel Pancu.  

A fost în pericol postul lui Pancu după acel meci? A bănuit conducerea un ipotetic meci trucat? Ovidiu Burcă a răspuns pe larg la fiecare întrebare. 

„După abordarea meciului de la Snagov, când lumea era nervoasă și ne contesta, am avut un moment în care ne-am clătinat. Dar, după o noapte, am fost ferm convins că alături de Daniel vom avea puterea să reacalibrăm echipa.  

La Snagov, a fost dezastru din punct de vedere sportiv, dar doar atât. Cunosc jucătorii și sunt ferm convins că niciunul dintre jucători nu a participat și nu va  participa la meciuri trucate. 

Și Pancu, la un moment dat, a întrebat dacă poate exista această posibilitate. Am fost bombardați cu informații că lucrurile au fost necurate, dar sunt ferm convins că la meciul cu Snagov nu a existat niciodată ceva necurat sau ceva legat de jocuri de culise”, a declarat Ovidiu Burcă, la emisiunea GSP Live.  

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Ovidiu Burcă, afirmații tranșante despre ieșirile nervoase ale lui Daniel Pancu: „Un mare antrenor înseamnă altceva. Mai are de învățat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.