Liga 2

GSP LIVE // VIDEO Ovidiu Burcă explică de ce a concediat unul dintrei cei mai vechi oameni din proiect: „A avut un comportament neadecvat față de mine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 noiembrie 2019

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului, a explicat astăzi care au fost motivele înlăturării din club a lui Mihai Iosif, cel care ocupa funcția de team-manager.

„Mihai Iosif a fost unul dintre oamenii alături de care am pornit acest proiect. Alături de el am făcut primele selecții de jucători la Academia Rapid. Țin în continuare mult la el.  

Nu vreau să dezvolt, dar el a ales să plece de lângă noi. Sunt ferm convins că în această perioadă de pribegie va înțelege că eu i-am fost prieten adevărat, i-am fost loial și sper că va realiza cine a fost alături de el. E o detașare temporară, i-a fost suspendat contractul. Poate va înțelege că a avut un comportament neadecvat și a greșit foarte mult, în special față de mine.

E un om cu foarte mare caracter, un rapidist pursânge, iar orice om merită o a doua șansă și cred că noi i-o vom da”, a declarat Ovidiu Burcă, la emisiunea GSP Live.  

Mihai Iosif

Vezi și: 

VIDEO Ovidiu Burcă despre Florin Manea: „Am fost primul care a avut dubii despre acest personaj. Vorbește pe lângă subiect și nu vine dimineața la muncă, fiindcă doarme mult”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.