Campionate

JUVENTUS // Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului pentru meciul cu Atalanta! Explicația lui Maurizio Sarri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 noiembrie 2019

Cristiano Ronaldo (34 de ani), fotbalistul lui Juventus, a fost lăsat în afara lotului pentru meciul din deplasare cu Atalanta, programat sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 16:00. Maurizio Sarri (60 de ani), antrenorul campioanei Italiei, a făcut anunțul.

„Nu este nevoie de alte clarificări în situația lui Cristiano Ronaldo. Într-o anumită perioadă, jucătorii trebuie să se recupereze. Marți ne-a transmis că el nu este încă în regula din punct de vede fizic (n.r. portughezul are probleme la genunchi).

Dorința noastră este să-l avem înapoi pentru partida din Champions League (n.r cu Atletico Madrid)”, a declarat Sarri în cadrul unei conferințe de presă.

CONFLICT ÎN MECIUL JUVENTUS - MILAN 1-0

Ronaldo a fost înlocuit în minutul 55 cu Paulo Dybala, în meciul cu rivala AC Milan. Portughezul a avut o reacție rece față de Sarri și a mers direct la vestiare. Camerele l-au surprins rostind câteva cuvinte în direcția antrenorului, iar presa din Portugalia a investigat situația. 

Experți în citirea pe buze au analizat imaginile și au ajuns la concluzia că CR7 i-a strigat italianului o expresie obscenă în portugheză: „Porra caralho”. Traducerea aproximativă în limba engleză ar fi „What the fuck?!”.

Ulterior, Ronaldo a avut evoluții foarte bune în tricoul naționalei Portugaliei, marcând 4 goluri pentru campioana europeană în exercițiu, în partidele cu Lituania (6-0) și Luxemburg (2-0).

VEZI ȘI:

Răzvan Lucescu vrea să-i surprindă tactic pe niponi » Cum vrea să câștige Liga Campionilor Asiei

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.