Nationala

REVOLUȚIE în vestiarul naționalei României » 2 episoade cu Cosmin Contra asediat: „Nu pot să fiu rezerva unora care nu joacă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 noiembrie 2019

Apar noi informații despre mandatul fostului selecționer Cosmin Contra (43 de ani), care și-a anunțaț demisia după ce a ratat calificarea la Euro 2020 din preliminariile clasice.

„Guriță” ar fi pierdut controlul în vestiar, iar unii jucători ar fi pus condiția să fie titulari pentru a mai răspunde pozitiv convocărilor, informează Fanatik.

1. Conflict Răzvan Marin - Contra

Se pare că Marin, fotbalistul lui Ajax, ar fi avut o discuție directă cu „Guriță”, în care i-ar fi reproșat acestuia lipsa de încredere, mai ales în contextul dificil pe care-l traversează la formația din Amsterdam.

Sursa citată informează că în acest conflict s-a implicat și tatăl jucătorului, Petre Marin, care i-ar fi cerut lui Contra să-l titularizeze pe mijlocașul central în vârstă de 23 de ani.

  • Răzvan Marin a fost rezervă neutilizată cu Suedia, fiind folosit apoi 64 de minute în deplasarea din Spania

2. Conflict Ionuț Radu - Lobonț&Contra

Nu-mi permit să fiu rezerva unora care nu joacă la formațiile de club”, i-ar fi spus Radu, portarul lui Genoa, lui Lobonț, unul dintre secunzii echipei naționale. Vedeta reprezentativei de tineret din vară ar fi luat legătura cu impresarul său, care ar fi avut o discuție dură cu fostul selecționer, în legătură cu titularizarea goalkeeper-ului.

  • Ionuț Radu nu a fost selecționat pentru „dubla” cu Suedia și Spania

S-a spart vestiarul României

Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre conflictul dintre generații existent în vestiarul echipei naționale. 

Nicolae Stanciu a acuzat tinerii de lipsă de respect, cei vizați de garda veche fiind I. Radu, Pușcaș și Coman, conform unor apropiați ai naționalei. Tătărușanu, Chiricheș și Stanciu sunt marii opozanți ai noului val - AICI SUNT TOATE DETALIILE!

VEZI ȘI:

Islanda - România // Prezentarea viitoarei adversare a „tricolorilor”: echipă-tip, cine e liderul echipei + ce s-a schimbat față de EURO 2016

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.