Liga 1

FCSB // Pe ce sumă URIAȘĂ a pus sechestru DNA în cazul Gigi Becali - Vasile Geambazi!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 November 2019

FCSB // Gigi Becali, patronul FCSB, și Vasile Geambazi, nepotul său, sunt acuzați de DNA de spălare de bani și supraevaloare frauduloasă. 
 

Patronul FCSB are probleme mari după ce DNA i-a pus sechestru pe conturi. Astfel, se pare că DNA a blocat suma de 184.819.120 de lei, aproximativ 39 de milioane de euro, din contruile lui Becali și Geambazi, anunță G4media.ro

Becali a anunțat în mai multe rânduri că va contesta decizia procurorilor DNA, dar până acum n-a avut succes, iar suma este blocată în continuare.

Becali și Vasile Geambazi sunt acuzați de spălare de bani și supraevaluare frauduloasă. Becali ar fi cumpărat un teren de 21 de hectare în Voluntari pe care l-ar fi vândut nepotului Vasile Geambazi cu un milion de dolari. Geambazi a devenit proprietar și a cerut de la ANRP (Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților) despăgubiri pentru că nu poate folosi terenul. 

Geambazi a dat statul în judecată, iar Curtea de Apel a decis ca el să primească 60 de milioane de euro. (Detalii pe larg- AICI

MATCH PREVIEW FCSB - ASTRA

Citește și:

93 de bilete vândute! O performanță inimaginabilă pentru un club de talia vicecampioanei României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.