Liga 1

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0 // VIDEO Oaspeții ratează victoria, deși au avut cele mai importante ocazii! Cum arată ACUM lupta la play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 noiembrie 2019

Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani au încheiat la egalitate, scor 0-0, cel de-al doilea meci al zilei din Liga 1. Oaspeții au fost mai periculoși, ratând chiar un penalty în prima repriză.

Obligați să câștige pentru a mai spera la locurile de play-off, moldovenii au fost mai periculoși pe durata primei reprize. Echipa lui Croitoru a fost aproape de gol în minutul 13, când Jonathan Rodriguez a irosit însă o lovitură de pedeapsă acordată eronat de „centralul” Radu Petrescu. Reluările TV au arătat că Ashkovski a simulat că a fost lovit într-un duel cu Diakota. 

Pe rând, Ashkovski, Mihai Roman și Ofosu au semnat ocazii mari ale Botoșaniului, însă Pleșca a fost erou de fiecare dată, așa cum s-a întâmplat și la penalty-ul lui Rodriguez. 

Până la pauză, tot botoșănenii au avut ocaziile mai mari, izbindu-se însă de fiecare dată de paradele inspirate ale „veteranului” Răzvan Pleșca.  

Ritmul partidei a scăzut după pauză, intensificându-se însă fragmentările și momentele de duritate ale celor două echipe. Gazul și FC Botoșani au alergat în zadar după golul victoriei, ambele mulțumindu-se la finalul celor 90 de minute cu un punct. 

Gaz Metan urcă o poziție, pe locul 5, cu 27 de puncte, și rămâne cu șanse importante pentru calificarea în play-off. De partea cealaltă, FC Botoșani rămâne pe locul 7, cu 23 de puncte .

GAZ METAN - BOTOȘANI 0-0

ECHIPELE DE START

Gaz Metan: Pleșca - R. Romeo, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa - Olaru, Diakota, Ely Fernandes - Cardoso 
Rezerve: A.Popa, Trif, R. Popa, Roșu, Drăghici, Sanoh, Pleașcă 
Antrenor: Edi Iordănescu 

Botoșani: Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - Ashkovski, Ebenhofer, M. Roman - Ofosu 
Antrenor: Hankic, Holzmann, Cimpanu, Cascini, Moussa, Keyta 
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.