Stranieri

GENK // Presa din Belgia, analiză NEMILOASĂ în cazul lui Ianis Hagi: „A arătat prea puțin pentru a se justifica vâlva făcută după transfer”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Ianis Hagi, 21 de ani, a ajuns rezervă la Genk, iar presa din Belgia n-a ezitat să-l critice pe fotbalistul pentru care s-au plătit în vară aproximativ 4 milioane de euro.

„Trebuie să recunoaștem, Ianis Hagi a arătat prea puțin pentru a se justifica vâlva făcută în jurul său în vară, după transfer. Românul ar putea fi mulțumit doar cu golul său de debut și cu prestația din partida cu Saint-Truiden, scor 3-3, dar clar nu era unul dintre preferații lui Mazzu. 

Nu putem prezice când Hagi va începe titular, însă, în cea mai bună formă, poate el va oferi acea scânteie de creativitatea care a lipsit celor de la Genk atât de mult în ultima vreme”, a fost analiza făcută de publicația voetbalnieuws.be.

Deși a început aventura sa de la Genk cu dreptul, marcând chiar în partida de debut, evoluțiile lui Ianis au devenit oscilante în perioada următoare, fiul lui Gică Hagi ajungând rezervă.

Per total, Hagi a strâns 14 meciuri, reușind să înscrie de 3 ori și să ofere două pase decisive.

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi și-a lansat cartea și a făcut un anunț COLOSAL! Își extinde Academia: „Am luat 10 hectare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.