Liga 1

FCSB - ASTRA // Dani Coman, informații importante despre subiectul „Budescu la FCSB”: „Vă făceați probleme că nu se va ajunge aici?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Dani Coman, președintele Astrei Girgiu, a afirmat în această seară, înaintea meciului direct cu FCSB, că șansele ca Budescu să ajungă la roș-albaștri sunt infime.

„Vă făceați vreo problemă că nu se va ajunge aici, la a se vorbi despre un transfer înaintea unui meci Astra - FCSB? Eu nu-mi făceam probleme. Lucrurile apărute sunt eronate, nu e nimic adevărat”, a declarat președintele giurgiuvenilor, la TV Telekom Sport. 

Revenirea lui MM Stoica ar putea conta decisiv

Budescu a venit în vară la Astra, gratis, de la Al Shabab și a impresionat în cele 7 meciuri jucate, marcând 4 goluri. Mijlocașul ofensiv ar putea pleca totuși de la echipă pentru 300.000 de euro. 

În plus, revenirea lui Mihai Stoica la FCSB ar putea conta decisiv în decizia lui Budescu de a reveni la echipa roș-albastră, în ciuda declarațiilor lui Coman, cei doi fiind apropiați. Budi a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, fiind unul dintre ce imai importanți jucători ai clubului.

Vezi și:

FCSB - ASTRA // Budescu scos la vânzare de Astra! Gigi Becali trebuie să plătească o sumă derizorie pentru a-l readuce la FCSB 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.