Liga 1

FCSB - ASTRA 1-3 // Constantin Budescu, DEVASTATOR: „A fost o bătaie de joc! Nu mai merg la națională!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Constantin Budescu, 30 de ani, mijlocașul Astrei, a avut o nouă evoluție excelentă în Liga 1. A oferit două pase de gol în victoria Astrei cu FCSB, scor 3-1.

La finalul partidei, acesta a vorbit despre meciul cu FCSB, dar n-a uitat nici de Cosmin Contra. Acesta anunță că „dubla” cu Suedia și Spania, în care n-a evoluat nici măcar un minut, ar putea fi ultima sa prezență în lotul primei reprezentative.

„Am reușit să egalăm, iar după pauză am avut ocazii mai clare și am meritat să câștigăm. Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol. E un grup frumos aici la Astra, ne ajutăm reciproc, iar acest lucru cred că se vede în teren. Îmi pare bine că am venit la Astra, nu-mi lipsește nimic aici. Eu aș fi revenit la Petrolul, dar ei sunt în Liga 2.

La echipa națională a fost o bătaie de joc. A fost ultima mea apariție la Mogoșoaia dacă nu se schimbă unele lucruri. Probabil că nu mai merg acolo dacă voi chemat. În proporție mare, nu știu dacă mai merg dacă voi fi chemat”, a declarat Budescu, la Look Sport.

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.