Liga 1

CLINCENI - DINAMO // EXCLUSIV Florin Prunea e stupefiat de delegarea lui Chivulete: „Nu putem uita ce ne-a făcut la Cluj”

Articol de Justin Gafiuc  —  Saturday, 23 November 2019

Partida de duminică, dintre Clinceni și Dinamo, va fi condusă de „centralul” Andrei Chivulete, iar hotărârea CCA a aprins spiritele în Ștefan cel Mare. 

Președintele "câinilor", Florin Prunea, a avertizat pentru GSP.ro că "și-a asumat o mare responsabilitate cine l-a delegat pe Andrei Chivulete la meciul nostru cu Clinceni. Nici noi, nici suporterii nu putem uita ce s-a întâmplat cu acest arbitru la partida cu CFR Cluj de la începutul actualului sezon, când ne-a refuzat un penalty clar și apoi a inventat o lovitură de pedeapsă pentru gazde, care ne-au învins cu 1-0 exact din acea fază

E o decizie total nefericită luată acum, mai ales că am solicitat oficial la vremea respectivă să nu mai fim arbitrați niciodată de Chivulete. Nu s-a ținut însă cont de cererea noastră. Dacă se va întâmpla ceva, iar Chivulete va încerca să se răzbune pe Dinamo, atunci va trebui să răspundă cine l-a delegat. Sperăm însă să nu mai trăim ce-am văzut la Cluj".

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.