Liga 1

FCSB - ASTRA 1-3 // Marius Șumudică, savuros: „Cum ar spune Ilie Dumitrescu, Andone a subordonat-o pe FCSB” » Pe cine a remarcat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 November 2019

Marius Șumudică, 48 de ani, antrenorul lui Gaziantep, a comentat deznodământul meciului FCSB - Astra 1-3, felicitându-l pe Bogdan Andone, antrenorul giurgiuvenilor, cu care a colaborat în trecut.

„Alibec și Budescu au fost la FCSB, au vrut să demonstreze ceva. Ei se simt foarte bine împreună. «Budi» e un jucător special, rar am văzut pe cineva să facă ce face el. E un jucător de execuție. A fost puțin mâhnit, nu se poate să nu fie trimis în teren măcar un minut la meciurile naționalei.

Din punct de vedere tactic, jocul a fost câștigat de Bogdan Andone. Cum îi place lui Ilie Dumitrescu să spună, Andone i-a subordonat pe cei de la FCSB. A gândit foarte bine meciul, cu 3 fundași centrali. Tamaș a excelat, alături de doi jucători fără experiență. Dacă exista un meci al naționalei săptămâna acesta, Tamaș n-avea voie să nu joace!  

Nu știu ce s-a întâmplat cu FCSB, mă interesează doar ce s-a întâmplat cu Astra. N-am văzut nicio echipă din România care să aibă atâtea ocazii cu FCSB cum s-a întâmplat cu Astra”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Constantin Budescu, DEVASTATOR: „A fost o bătaie de joc! Nu mai merg la națională!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.