Stranieri

URAWA RED DIAMONDS - AL HILAL 0-2 // VIDEO + FOTO / Corespondență GSP din Japonia » Jucătorii au intrat peste Răzvan în conferință: „Vom petrece 3 zile și 3 nopți”

Articol de Dan Udrea, Cristi Preda (foto)  —  Sunday, 24 November 2019

Al Hilal, echipa lui Răzvan Lucescu, a câștigat Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut de Urawa Red Diamonds, în dublă manșă. Azi, saudiții au triumfat cu 2-0, după ce se impuseseră cu 1-0 în tur.

  • GSP e singura redacție din România care a trimis o echipă de jurnaliști la finala Champions League Asia. Dan Udrea și Cristi Preda (foto) transmit de la fața locului detalii.

După meci, conferința de presă a lui Răzvan Lucescu a fost întreruptă de jucători. Aceștia au cântat, au dansat și l-au stropit cu apă pe Răzvan, pentru a celebra împreună succesul obținut de Al Hilal după 19 ani. 

Răzvan Lucescu: „E o seară de vis” 

Răzvan Lucescu a vorbit după meci despre performanța reușită și i-a lăudat pe jucătorii săi. 

„Am câștigat cu 2-0, de o manieră clară. Suntem foarte fericiți! A fost fantastic! E o bucurie incredibilă! Am reușit o performanță foarte mare. Este un meci pe care toată lumea dorește să-l câștige. E o seară de vis și vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor, colaboratorilor, celor din staff și celor din club.  

E o seară care nu se poate uita. Este cel mai important trofeu pe care l-am câștigat. Vom petrece trei zile și trei nopți pentru că e ceva special. Vreau să le mulțumesc și tuturor celor de acasă”, a declarat Răzvan Lucescu. 

VEZI AICI VIDEO CU CELE DOUĂ GOLURI  

Vezi și: 

Gomis e la picioarele lui Răzvan Lucescu: „E foarte mare! E meritul lui!”

Ce urmează pentru Răzvan Lucescu și Al Hilal: posibile meciuri cu Flamengo și Liverpool

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.