Liga Campionilor

Încă o victorie fără emoții pentru Manchester City în Liga Campionilor? Cota 35 pentru un succes cu Șahtior Donețk

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 noiembrie 2019

Manchester City și Șahtior Donețk se vor întâlni marți, de la ora 22:00, în etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor. 

„Cetățenii” s-au repliat rapid după eșecul cu Liverpool și au învins-o în week-end pe Chelsea, scor 2-1, după ce londonezii reușiseră să deschidă scorul în debutul partidei. City e neînvinsă în acest sezon de Ligă și a adunat 10 puncte în primele patru runde. 

Șahtior merge ceas în campionat, unde are 13 puncte avans față de rivala Dinamo Kiev. În Europa, campioana Ucrainei e în plină luptă pentru primăvara europeană a Ligii Campionilor. Confruntarea cu City se anunță însă una dificilă. Cele două formații se înfruntă pentru al treilea sezon consecutiv, iar în primele două deplasări în Manchester, Șahtior a încasat 8 goluri! Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 35 pentru victoria lui City! (detalii AICI!

  • 25 de victorii în 27 de partide disputate pe teren propriu are City în 2019; 
  • 15 goluri a marcat City în ultimele cinci meciuri pe teren propriu; 
  • Șahtior a înscris de 8 ori în ultimele trei deplasări din Liga Campionilor; 
  • Ucrainenii au o singură înfrângere în ultimele 12 partide. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui City a fost mărită la 35, în loc de 1.18. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 175 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.