Liga 1

FCSB - ASTRA 1-3 // Bogdan Andone prinde curaj după ce și-a răpus fosta echipă: „Nu e frumos să spuneți așa ceva despre Astra”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 noiembrie 2019

Bogdan Andone, fostul antrenor al FCSB-ului, în prezent la Astra Giurgiu, a oferit o nouă repriză de declarații după succesul categoric reușit sâmbătă seara pe terenul roș-albaștrilor, scor 3-1.

Antrenorul giurgiuvenilor a ținut să le răspundă și celor care îi acuză pe „astrali” de „team-building-urile” organizate la grătare:

„E meritul băieților pentru această victorie. Nu am pregătit ceva special, acesta a fost feeling-ul lor. Au avut motivația necesară pentru acest meci, au arătat de la început că își doresc să câștige.   

Nu e frumos să spui despre Astra că e o echipă care se antrenează la grătare. Azi va fi prima dată când organizăm un grătar de când sunt eu la echipă. Grătarul e o mâncare pentru sportivi, nu e prăjeală. Cel mai important e să scoatem în evidență munca acestor băieți și toate lucrurile pozitive făcute de ei în ultima vreme”, a mărturisit Andone, la TV Digi Sport.

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Dulcea răzbunare a renegaților: Alibec, Budescu, Tamaș și Andone, răspuns perfect pentru umilințele îndurate în trecut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.