Liga 1

Gigi Becali, reacție fermă despre Alibec și Budescu: „Nu joci la FCSB dacă dai cu picioarele în uși” + în ce condiții îl transferă Budescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 noiembrie 2019

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit în această dimineață o primă reacție după înfrângerea suferită de roș-albaștri cu Astra Giurgiu, scor 1-3.

Latifundiarul a vorbit și despre Alibec, Budescu și Bogdan Andone, oamenii de la Astra care au răpus-o în duelul direct de sâmbătă seara.  

„Ce revanșă și-au luat jucătorii de la Astra? I-am făcut lui Alibec toate mendrele. Doar că abia așteptam să scap de el. Îl iubesc ca om, dar nu stai la Becali dacă dai cu picioarele în ușă! Am dat pe el 1,7 milioane de euro, l-am dat pe un milion. 

De Budescu ce să zic? Mi-a zis că merge la Astra să se pună la punct, iar în iarnă vine la mine. L-aș lua doar dacă ar accepta să joace atacant. Eu decar am. Plus că la mine nu joci dacă nu alergi 12 kilometri pe meci. Nu mă interesează pasele lui Budescu. O să-l chem la palat și o să-l întreb: „Budi, poți să joci atacant? Dacă îmi spune «nu», «la revedere!»”

De Bogdan Andone ce să spun? N-am făcut nimic rău, l-am făcut din antrenor secund antrenor principal”, a spus Gigi Becali, la Pro X. 

Ce a spus Alibec despre FCSB:

MATCH PREVIEW FC VOLUNTARI - FCSB

Vezi și: 

FCSB - ASTRA 1-3 // Dulcea răzbunare a renegaților: Alibec, Budescu, Tamaș și Andone, răspuns perfect pentru umilințele îndurate în trecut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.