Nationala

Mircea Lucescu taie din elanul tinerilor: „Doar 5-6 pot ajunge la naționala mare” + „Se poate produce o catastrofă!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 November 2019

Mircea Lucescu (74 de ani) a declarat că nu toți fotbaliștii care s-au calificat alături de România U21 în semifinalele Campionatului European din această vară pot face pasul la prima reprezentativă.

De asemenea, „Il Luce” a făcut referire la confictul dintre Răzvan, fiul său, și Gheorghe Hagi, în legătură cu acest subiect (Detalii AICI).

„Echipa națională are un nivel tehnic destul de ridicat. A fost o greșeală această presiune a mass-media asupra antrenorului, de a folosi jucători tineri. Răzvan a spus atunci, și s-a supărat lumea pe el, că doar 5-6 dintre cei care au fost în Italia pot ajunge la naționala mare.

E ca la farmacie. Trebuie să știi exact când, câte minute le dai și în ce context. Nu-i poți băga așa rapid, pentru că mai apoi se poate produce o catastrofă, cum a fost cu Spania, și poți distruge o întreagă generație”, a declarat Lucescu, conform TV Digi Sport.

  • „Tricolorii” vor juca împotriva Islandei în deplasare, pe 26 martie 2020, în semifinala Ligii Națiunilor. Finala, programată pentru 31 martie 2020, s-ar juca împotriva câștigătoarei din cealaltă semifinală, Bulgaria - Ungaria, tot pe teren străin.

EXCLUSIV Adrian Mutu: "Mulți jucători de la Under 21 nu pot face față la echipa mare! E alt ritm, altă viteză, este altceva" 

VEZI ȘI:

Mirel Rădoi, tot mai aproape de numirea la națională: și-a dat acordul de principiu + soluția apărută pentru echipa de tineret

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.