Liga 1

FCSB // EXCLUSIV Gigi Becali, gata de revenirea lui Alex Chipciu: „Îl aștept cu brațele deschise!” » Belgienii anunță detaliile mutării

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 25 noiembrie 2019

Alexandru Chipciu (30 de ani) are o situație dificilă la Anderlecht și nu a jucat niciun minut în acest sezon. Mijlocașul lateral ar putea reveni la echipa roș-albastră.

Presa din Belgia scrie că Alexandru Chipciu va pleca în această iarnă de la Anderlecht și ar putea ajunge la FCSB sub formă de împrumut. Mijlocașul mai are doar 6 luni de contract cu belgienii și nu intră în planurile antrenorului Simon Davies.

Chipciu ar putea fi tentat de o revenire la FCSB pentru a reintra în circuitul echipei naționale. În plus, revenirea lui Mihai Stoica, cel cu care are o relație excelentă, ar putea fi un factor care să influențeze decizia mijlocașului.

Gigi Becali: „Îl aștept pe Chipciu cu brațele deschise” 

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că la echipa roș-albastră încă nu s-a discutat despre revenirea lui Chipciu, dar că mijlocașul are ușa deschisă. 

Îl aștept oricând, cu brațele deschise! Aici e casa lui. Eu îl aștept, dar nu știu nimic despre ce scrie presa din Belgia”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Chipciu a jucat la FCSB între 2012 și 2016, fiind unul dintre cei mai apreciați jucători. A fost vândut la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, câștigând un titlu și o Supercupă alături de belgieni. De-a lungul carierei a mai jucat la FC Brașov și Sparta Praga.

5 trofeeare Chipciu cu FCSB: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă

1.000.000 €este cota lui Alex Chipciu, potrivit transfemarkt

CITEȘTE ȘI:  

 

Sar SCÂNTEI! Anamaria Prodan l-a criticat din nou pe Hagi, Gigi Becali a intervenit: „Nu mai spune nimic de Gică, nu vezi că toată lumea îl apără?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.