Stranieri

AL HILAL // VIDEO+FOTO Spectacol la Riad! Mii de fani au sărbătorit succesul echipei lui Răzvan Lucescu: „Vă iubesc!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 noiembrie 2019

Răzvan Lucescu, 50 de ani, și jucătorii de la Al Hilal au revenit azi la Riad după ce duminică au câștigat Liga Campionilor Asiei, înving în retur, în Japonia, pe Urawa Red Diamonds, 2-0. În tur a fost 1-0 pentru arabi.

Jucătorii și staff-ul au fost așteptați pe aeroport cu flori, iar pentru a celebra primul trofeu după 19 ani, conducerea lui Al Hilal a organizat o festivitate spectaculoasă, la care au venit mii de fani.  

Antrenorii, jucătorii și staff-ul au fost prezentați pe o scenă uriașă și au petrecut alături de fani. Suporterii au făcut un spectacol incredibil. Aceștia au cântat și au aprins torțe, sărbătorind succesul istoric.

Răzvan Lucescu: „Vă iubesc!” 

Câțiva dintre jucători au susținut câte un discurs, la fel ca și antrenorul român. Fanii l-au aplaudat și i-au scandat numele preț de câteva minute, iar el le-a mulțumit.

„Suntem aici ca să sărbătorim alături de voi. Am reușit această performanță prin voi, prin sprijinul vostru. Sunt mândru și fericit aici alături de acesti eroi, care au fost personajele principale în finală și în toată competiția. Sunt mândru și fericit să fim împreună și să avem această noapte fantastică. Vă mulțumesc mult! Vă iubesc!”, a fost mesajul lui Răzvan Lucescu.

Citește și:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN JAPONIA // INTERVIU cu Răzvan Lucescu la câteva ore după ce-a cucerit Liga Campionilor Asiei: „Trăiesc ceva unic, dar să nu vă mire dacă într-o zi mi se pune pata şi anunţ că renunţ la fotbal"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.