Liga 1

VIITORUL - SEPSI 4-1 // Leo Grozavu, dezlănțuit la adresa lui Colțescu: „A avut o prestație jalnică! Mi-e rușine că trebuie să vorbesc despre el!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 November 2019

Leo Grozavu (52 de ani) a oferit declarații la finalul meciului Viitorul - Sepsi 4-1 (V. Ghiță 4, L. Munteanu 52, Rivaldinho 79, C. Matei 86-pen / Căbuz 27-ag).

Noul tehnician al covăsnenilor a avut un discurs dur la adresa centralului Sebastian Colțescu.

În primul rând, mi-e rușine de mine că trebuie să vorbesc despre domnul Colțescu. Nici nu mai știu câte jocuri a stricat... Azi a avut o prestație jalnică!

Le-am transmis jucătorilor că suntem vizați, dar n-au știu nici ei să gestioneze situația. Nu mai vorbesc de penalty-ul dat la 3-1 pentru adversari. Iar la 4-1 pentru Viitorul nu mai dai niciun minut de prelungire... E vorba de fair-play, o lege nescrisă a fotbalului”, a declarat Grozavu, la Look Sport.

Colțescu a eliminat doi oameni din tabăra celor de la Sepsi: Răzvan Tincu și Rachid Bouhenna, ambii pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, centralul a dictat și un penalty pentru dobrogeni, în minutul 85, pe care Cosmin Matei l-a transformat.

„E greu împotriva Viitorului să faci mai mult, și în asemenea condiții. N-am putut mai mult, deși jucătorii și-au dorit, s-a văzut asta din atitudinea lor”
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

„Primul galben mi-l asum, am vrut să fac un fault tactic. În schimb, la al doilea am vrut să sar la cap, și e normal ca brațele din inerție să se desprindă de corp. N-am avut intenție să lovesc, dar am primit al doilea cartonaș galben. De obicei, n-avem treabă cu arbitrajul, dar astăzi centralul a stricat meciul, din punctul meu de vedere”
Răzvan Tincu, jucător Sepsi

Adrian Porumboiu n-are milă de Sebastian Colțescu: „E dezechilibrat mental!” 

VEZI ȘI:

VIITORUL - SEPSI 4-1 // VIDEO Meci cu 5 goluri și două eliminări! Gazdele urcă la 2 puncte de liderul CFR » Cum arată clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.