Liga Campionilor

Obține Liverpool revanșa în Liga Campionilor? Cotă 45 pentru o victorie cu Napoli

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2019

Liverpool și Napoli se întâlnesc miercuri, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a cincea a grupelor Ligii Campionilor. 

„Cormoranii” au un sezon excelent până în momentul de față. Au un avans de 8 puncte în campionat, iar în Liga Campionilor sunt ca și calificați în primăvara europeană. Urmează însă un meci dificil cu Napoli, singura formație care a învins-o pe Liverpool în timp regulamentar în acest sezon, scor 2-0. 

Italienii trec însă printr-una dintre cele mai negre perioade din ultimii ani. Vin după șase meciuri fără victorie, ultimul succes fiind obținut în urmă cu o lună! Mai mult, în ultimele 10 partide, Napoli a câștigat numai în două rânduri. Pariorii pot profita de acest aspect, un bookmaker important oferind cota 45 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!)  

  • Liverpool are 13 meciuri consecutive fără înfrângere; 
  • „Cormoranii” au primit gol de fiecare dată în ultimele 10 partide oficiale; 
  • Napoli are numai trei victorii în deplasare în acest sezon; 
  • Italienii au pierdut ambele deplasări pe Anfield disputate până acum. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 45, în loc de 1.36. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 225 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.