Campionate

BARCELONA - BORUSSIA // Leo Messi, al 6-lea Balon de Aur?! France Football ar fi fost la Barcelona pentru interviul cu câștigătorul!

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 26 November 2019

Lionel Messi, 32 de ani, ar urma să câștige al 6-lea Balon de Aur. Luni, 2 decembrie, căpitanul Barcelonei, îi va depăși pe Virgil Van Dijk (Liverpool) și Cristiano Ronaldo (Juventus), anunță Mundo Deportivo

  • Barcelona va juca miercuri, de la ora 22:00, contra celor de la Borussia Dortmund, în grupele Ligii Campionilor. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

După patru ani, Leo Messi va câștiga probabil încă o dată Balonul de Aur. A 6-a oară! Acesta este subiectul principal al Mundo Deportivo. Potrivit cotidianului catalan, căpitanul Barcelonei și al Argentinei ar urma să primească trofeul pe 2 decembrie, în fastuoasa gală ce va avea loc la Théâtre du Châtelet, în Paris.

France Football, revista care realizează din 1956 cea mai importantă ierarhie a anului în fotbal, are voturile din 9 noiembrie. 182 de ziariști din lumea întreagă au participat la anchetă, iar atacantul în vârstă de 32 de ani ar fi primul în top. Înaintea lui Virgil van Dijk (Liverpool) și Cristiano Ronaldo (Juventus).

„Nu voi câștiga în acest an Balonul de Aur. Pentru mine, Leo Messi e marele favorit. Individual, a fost cel mai puternic"
Kylian Mbappé, atacant PSG

MD susține că ziariștii de la France Football ar fi fost luni la Barcelona pentru a realiza interviul cu Leo. Cea mai clară dovadă că el este învingătorul.

700 de partideva avea Leo pentru Barcelona după confruntarea cu Dortmund (a marcat 612 goluri)

În 2019, Messi a cucerit titlul în LaLiga și Supercupa Spaniei. Nu doar atât. A fost golgeterul campionatului iberic și Gheata de Aur. Și, nu în ultimul rând, cel mai prolific jucător al Ligii Campionilor. Pe 23 septembrie, a fost ales FIFA The Best. Pe 2 decembrie, va fi și Balonul de Aur?! 

52 de meciuri(42 la Barcelona - 10 la națională) a jucat Messi în 2019, având 44 de goluri (39-5) și 17 assisturi (15-2)

36 de goluria înscris Messi la Barcelona pentru a cuceri "Pichichi" (Spania) și Gheata de Aur a anului în 2018-2019

12 goluria adunat argentinianul în Liga Campionilor, fiind cel mai prolific jucător al sezonului trecut

„Dacă Balonul de Aur e oferit celui mai bun jucător al acestei generații, ar trebui dat întotdeauna lui Messi. Totuși, dacă acest trofeu e pentru cel mai valoros fotbalist al sezonului, atunci acesta este Van Dijk”
Jürgen Klopp, manager Liverpool

Citește și:

S-a resemnat Pep Guardiola? „N-ar fi prima dată în ultimii 100 de ani când acest club ratează campionatul!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.