Nationala

Anamaria Prodan, primul inamic al lui Mirel Rădoi la națională: agentul se teme de jocuri de culise!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2019

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul românesc,  crede că Mirel Rădoi va face jocuri de culise la naționala de seniori și că nu va convoca niciun jucător reprezentat de ea, după scandalul dintre ei, din 2015.

„Poate mă înșel, să dea Dumnezeu! Sunt anumite ranchiuni peste care oamenii nu pot trece! Eu mi-aș dori ca Mirel să fi evoluat, să înțeleagă că ne certăm și trecem peste!”, a spus aceasta la ProX. 

În 2015, înainte să demisioneze de la FCSB, Rădoi acuza familia Reghecampf că face presiuni la Gigi Becali pentru a-l schimba din funcția de antrenor. 

Gigi i-a făcut deja echipa 

În stilul caracteristic, Gigi Becali face iar pe selecționerul și pentru Mirel Rădoi: „Eu zic că de la naționala de tineret minimum 10 vor ajunge la echipa mare! Man, Coman, Oaidă, Vlad și chiar Moruțan vor face istorie la națională. 

Ianis Hagi, Tudor Băluță, Pușcaș și Cicâldău sunt deja. Despre fundașii centrali nu zic, că nu mă pricep la ei. Dar Nedelcearu sigur va fi. Adrian Petre, la fel. Ivan și Mihăilă vor fi și ei. Ăștia 13 vor fi la echipa mare peste un an, maximum doi. Vor face mare istorie pentru fotbalul românesc la echipa națională", a spus Becali, la Pro X.

Cum a primit Klaus Iohannis vestea numirii lui Mirel Rădoi la națională: „Ar fi bine să avem ceva rezultate și acolo”

Anamaria Prodan își cere soțul la națională: „Bă, voi sunteți nebuni? Reghecampf trebuie pus selecționer!”

Vezi și: 

Gigi Becali, dialog uluitor cu Anamaria Prodan, în direct la TV: „Patroane, cum fac să intru în familia ta?” » Lista lui Becali pentru națională a declanșat totul 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.