Box

Deontay Wilder, peste Mike Tyson, Rocky Marciano și George Foreman » Americanul are cele mai năprasnice lovituri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 noiembrie 2019

Americanul Deontay Wilder, 34 de ani, și-a păstrat centura WBC la categoria grea după ce l-a învins cu un KO devastator pe cubanezul Luis Ortiz (40 de ani). 

Wilder a câștigat meciul prin knockout în repriza a 7-a și a continuat seria incredibilă de KO-uri. Astfel, americanul se menține lider în topul campionilor cu cele mai devastatoare lovituri, având cel mai mare procentaj de KO din meciurile disputate. 

Wilder a disputat 43 de meciuri, iar 41 s-au terminat înainte de gongul final, reprezentând 97% din lupte. Deontay are un procentaj mai bun decât pugiliști legendari, precum Rocky Marciano, George Foreman sau Mike Tyson, potrivit The Sun.

Marciano a terminat prin KO 87% dintre lupte și e al doilea în top. Pe 3 este Vitali Klitschko, tot cu 87%. Ucraineanul are 41 de KO-uri în 47 de meciuri.

„Vreau să unific centurile. Vreau să fie un singur campion, un singur nume, Denotay Wilder. Categoria grea e prea mică pentru ca centurile să fie peste tot. Trebuie să fie un singur campion și eu sunt perfect pentru asta” 
Deontay Wilder

Vezi și:

VIDEO Deontay Wilder, KO devastator în meciul cu Luis Ortiz: „BAM baby! Noapte bună!” » Vrea unificarea centurilor, îi vânează pe Ruiz Jr. și Joshua! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.